آموزش بلاک کردن کاربر در لینکدین

اگر دوست ندارید پروفایل لینکدین شما را افراد خاصی مشاهده کنند؛ می‌توانید آن‌ها را مسدود کنید. بلاک کردن شخص در شبکه‌ی اجتماعی لینکدین و در نسخه‌ی دسکتاپ و گوشی همراه بسیار آسان است.

به گزارش کالاسودا و به نقل از howtogeek؛ بعد از بالاک کردن یک کاربر، لینکدین به آن اطلاع نمی‌دهد. در صورتی که شخصی را مسدود کرده‌اید و حال پشیمان شده‌اید باید حداقل 48 ساعت صبر کنید.

بلاک کردن کاربر در لینکدین در نسخه‌ی دسکتاپ

در رایانه‌های ویندوز، مک، لینوکس و کرومبوک، وب‌سایت LinkedIn را باز کنید.

وارد حساب کاربری خود شده و سپس پروفایل کاربری را که می‌خواهید بلاک کنید را باز کنید.

در زیر اطلاعات پروفایل کاربر مورد نظر، روی دکمه «More» کلیک کنید.

“Report/Block” را از منوی “More” انتخاب کنید.

روی “Block” در پنجره “Report” کلیک کنید.

مسدود کردن کاربر در لینکدین در نسخه‌ی موبایل

در گوشی‌های آیفون، آیپد یا اندروید، از برنامه LinkedIn استفاده کنید.

سپس به پروفایل شخصی که می‌خواهید بلاک کنید بروید.

در صفحه‌ی پروفایل کاربر، در کنار «Message»، روی سه نقطه ضربه بزنید.

“Report or Block” را انتخاب کنید.

در صفحه “Report ” و در پایین، روی “Block” ضربه بزنید.

آنبلاک کردن کاربر در لینکدین

اگر می‌خواهید یک کاربر مسدود شده لینکدین را آنبلاک کنید، به لیست افراد مسدود شده بروید و کاربر را آنبلاک کنید.

برای این کار به سایت لینکدین رفته و در گوشه سمت راست بالای سایت، روی  Me > Settings & Privacy کلیک کنید.

از نوار چپ، «Visibility» را انتخاب کنید.

روی «Blocking» در «Visibility of Your Profile & Network» کلیک کنید.

لیستی از کاربران مسدود شده را مشاهده می‌کنید. کاربر مورد نظر را انتخاب کرده روی «Unblock» در کنار نام او کلیک کنید.

در پنجره‌ی باز شده، روی «Password» کلیک کنید و رمز عبور LinkedIn خود را وارد کنید. سپس روی «Unblock Member» کلیک کنید.

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها