آموزش حذف دائمی و موقت حساب کلاب هاوس

کلاب هاوس یک شبکه اجتماعی جدید است که شما به آسانی و با یک دعوتنامه می‌توانید در آن عضو شوید و به صورت صوتی با سایر کاربران تعامل داشته باشید. اما فرایند حذف دائمی و موقت حساب کلاب هاوس اندکی پیچیده است.

به گزارش کالاسودا و به نقل از howtogeek، وقتی حساب Clubhouse خود را غیرفعال می‌کنید، حساب شما از دید عموم پنهان می‌شود، اما اپلیکیشن هنوز اطلاعات کاربری شما را نگهداری کرده و شما می‌توانید با ورود مجدد، حساب خود را ظرف 30 روز دوباره فعال کنید.

حذف موقت حساب کلاب هاوس

برای غیرفعال کردن حساب، ابتدا اپ را در گوشی باز کرده و سپس روی تصویر پروفایل خود در گوشه سمت راست کلیک کنید.

نماد چرخ دنده را انتخاب کنید.

در تنظیمات، نام خود را در بالای صفحه انتخاب کنید.

در صفحه بعدی، “غیرفعال کردن حساب/Deactivate Account” را انتخاب کنید.

روی گزینه‌ی “I Understand. Deactivate Account” کلیک کنید.

اکنون حساب Clubhouse شما غیرفعال شده است.

حذف دائمی حساب کلاب هاوس

برای حذف دائمی حساب، کلاب هاوس در واقع شما را مجبور می‌کند تا به تیم پشتیبانی خود ([email protected]) ایمیل بزنید یا درخواست خود را از طریق فرم پشتیبانی ارسال کنید و از آنها بخواهید داده‌های کاربری شما را حذف کنند.

امیدوارم Clubhouse در آینده روش آسان‌تری برای حذف دائمی حساب‌ها در دسترس قرار دهد.

 

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها