آموزش حذف ریتوئیت در نسخه‌‌ی دسکتاپ و موبایل توئیتر 

اگر به صورت تصادفی توئیت یک کاربر را ریتوئیت یا بازنشر کردید؛ با آموزش حذف ریتوئیت در نسخه‌‌ی دسکتاپ و موبایل توئیتر و چند کلیک ساده می‌توانید آن را حذف کنید.

به گزارش کالاسودا و به نقل از howtogeek، زمانی که یک ریتوئیت را حذف می‌کنید، توئیتر فقط توئیت بازنشر شده را از پروفایل شما حذف می‌کند. توئیت اصلی دست نخورده باقی می‌ماند.

آموزش حذف ریتوئیت در نسخه‌‌ی دسکتاپ و موبایل توئیتر

آموزش حذف ریتوئیت در نسخه‌ی دسکتاپ توئیتر

برای حذف یک ریتوئیت در Windows، Mac، Linux یا Chromebook، ابتدا با مرورگر وب به سایت Twitter بروید.

در نوار کناری چپ، روی «Profile» کلیک کنید.

در پروفایل خود، روی «Undo Retweet» در پایین ریتوئیت مورد نظر کلیک کنید.

گزینه‌ی Undo Retweet را انتخاب کنید.

حذف ریتوئیت در نسخه‌ی موبایل توئیتر

برای حذف ریتوییت در آیفون، آیپد یا اندروید، اپ Twitter را در گوشی خود باز کنید. در سمت چپ بالای اپ، روی نماد پروفایل/ Profile ضربه بزنید.

در صفحه Profile، ریتوئیت مورد نظر را پیدا کنید. در پایین آن، روی گزینه “Undo Retweet” ضربه بزنید.

در منو روی «Undo Retweet» ضربه بزنید.

 

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها