آموزش حذف پیام‌های اینستاگرام از حساب گیرنده

شما به راحتی می‌توانید پیام‌های و دایرکت های اینستاگرام را در نسخه‌ی وب و تلفن همراه، هم از حساب خود و هم از حساب گیرنده حذف کنید.

به گزارش کالاسودا و به نقل از howtogeek، مشابه فیس بوک شما می‌توانید هر پیامی را در اینستاگرام با ویژگی Unsend اینستاگرام حذف کنید. این ویژگی، پیام را از حساب شما و حساب گیرنده حذف می‌کند.

حذف پیام‌های شخصی اینستاگرام در گوشی همراه

برای حذف پیام در آیفون و گوشی اندروید، ابتدا برنامه اینستاگرام را باز کنید.

در اینستاگرام از گوشه بالا سمت راست، نماد پیام را انتخاب کنید.

صفحه “Chats” باز می‌شود. روی مکالمه‌ی مورد نظر کلیک کنید.. سپس پیام مورد نظر را پیدا کنید.

روی پیام ضربه زده و نگه دارید و از بین گزینه، ” Unsend ” را انتخاب کنید.

اینستاگرام پیام مورد نظر را از هیستوری پیام شما و حساب گیرنده حذف می‌کند.

حذف پیام‌های شخصی اینستاگرام در رایانه

در ویندوز، مک، لینوکس و کرومبوک از سایت رسمی اینستاگرام استفاده کنید.

در سایت اینستاگرام، در گوشه سمت چپ و بالای سایت، روی نماد پیام کلیک کنید.

صفحه “Chats” باز می‌شود. از نوار کناری سمت چپ، مکالمه مورد نظر را انتخاب کنید سپس، در سمت راست، پیام مورد نظر را پیدا کنید، روی پیام و سپس روی سه نقطه کنار پیام کلیک کنید.

از منوی، ” Unsend” را انتخاب کنید.

اینستاگرام پیام را حذف می‌کند.

حذف کل مکالمات در اینستاگرام

اگر می‌خواهید کل مکالمات را در اینستاگرام حذف کنید از روش زیر استفاده کنید.

البته در این صورت پیام‌ها تنها از حساب شما حذف می‌شوند و گیرنده هنوز می‌تواند به این مکالمات دسترسی داشته باشد.

حذف مکالمه کامل اینستاگرام در نسخه‌ی آیفون و اندروید

در برنامه Instagram، از گوشه بالا سمت راست، نماد پیام را انتخاب کنید.

در صفحه “Chats” مکالمه‌ی مورد نظر را پیدا کنید. سپس، اگر از آیفون استفاده می‌کنید، مکالمه را به چپ بکشید و “Delete ” را انتخاب کنید. اگر از اندروید استفاده می‌کنید، روی مکالمه ضربه زده و نگه دارید، سپس ” Delete” را انتخاب کنید.

حذف مکالمه کامل اینستاگرام در رایانه

مرورگر وب را باز کرده و به سایت Instagram بروید. از گوشه سمت راست بالا، نماد پیام را انتخاب کنید.

در صفحه ” Chats”، از نوار کناری در چپ، مکالمه را انتخاب کنید.

در پنجره مکالمه در راست، از گوشه بالا راست، روی نماد “i” کلیک کنید.

پنجره ” Details ” باز می‌شود. روی گزینه ” Delete Chat” کلیک کنید.

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها