آموزش قطع نوتفیکیشن پیوستن دوستان به Telegram

0
11

در این مقاله نحوه‌‌ی قطع کردن نوتفیکیشن پیوستن دوستان به Telegram را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش کالاسودا و به نقل از How-To-Geek، پیام رسان Telegram معمولا هر از گاهی خبر ملحق شدن یکی از دوستان را به شما اعلام می‌کند.

اگر فهرست مخاطبان روی سیم کارتتان خیلی طولانی باشد، این ویژگی می‌تواند خیلی زود اعصابتان را بهم بریزد.

برای غیر فعال کردن این ویژگی روی iPhone شما می‌توانید اپلیکشین را باز کرده و وارد تنظیمات شوید.

گزینه‌‌ی Notifications and Sounds را انتخاب کنید.

گزینه‌‌ی New Contacts را غیر فعال کنید.

روی Android شما می‌توانید اپلیکیشن را باز کرده و آیکون منو را از گوشه‌‌ی بالا و چپ انتخاب کنید.

گزینه‌‌ی Settings را انتخاب کنید.

گزینه‌‌ی Notifications and Sounds را انتخاب کنید.

به پایین اسکرول کرده و گزینه‌‌ی Contact Joined Telegram را انتخاب کنید.

از حالا به بعد دیگر خبری از نوتفیکیشن‌های مزاحم ملحق شدن مخاطبانتان به Telegram نیست.

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها