آموزش مخفی کردن، خارج کردن از لیست و حذف ویدیوهای YouTube

در این مقاله نحوه‌‌ی مخفی کردن، خارج کردن از لیست و حذف ویدیو‌ها را در YouTube به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش کالاسودا و به نقل از How-To-Geek، اگر دارنده‌‌ی یک کانال YouTube هستید، بد نیست هر از گاهی کانال خود را از ویدیو‌های قدیمی پاکسازی کنید.

برای این کار می‌توانید ویدیو‌ها را مخفی کرده، از لیست پخش خارج کرده و یا حتی حذف کنید.

در ادامه‌‌ی مقاله نحوه‌‌ی انجام این کار‌ها را به شما آموزش می‌دهیم.

برای شروع، شما باید کانال خود را باز کرده و در صفحه‌‌ی ویدیوی مربوط، گزینه‌‌ی Edit Video را انتخاب کنید.

با این کار شما به صفحه‌‌ی جزئیات ویدیو از YouTube Studio برده خواهید شد.

شما از اینجا به آیکون ویدیو، نام آن و ادیتور خود YouTube دسترسی دارید.

برای مخفی کردن و یا خارج کردن یک ویدیو از لیست، روی منوی Visibility کلیک کنید.

جالا می‌توانید گزینه‌‌ی Unlisted یا Private را انتخاب کنید.

پس از آن روی کلید Done کلیک کنید.

در آخر روی کلید Save کلیک کرده و تنظیمات را ذخیره کنید.

شما می‌توانید بعدا برای تغییر نحوه‌‌ی نمایش ویدیو‌ها، به بخش ویدیو‌ها از اکانت خود مراجعه کنید.

برای به اشتراک گذاشتن یک ویدیوی لیست نشده یا شخصی در YouTube، شما باید لینک آنرا در اختیار کاربران مد نظر خود قرار دهید.

برای این کار می‌توانید در کنار ویدیو، روی آیکون سه نقطه کلیک کرده و گزینه‌‌ی Share Privately را انتخاب کنید.

با این کار، یک پنجره‌‌ی به اشتراک گذاری جدیئ برای شما باز می‌شود.

شما از این پنجره می‌توانید آدرس ایمیل کابران مورد نظر خود را انتخاب کنید.

گزینه‌‌ی Notify via email به کاربران مورد نظر شما یک نوتیفیکیشن هم ارسال می‌کند.

پس از پایان کار، گزینه‌‌ی Save and go back to YouTube Studio را انتخاب کنید.

شما بعدا می‌توانید به این منو بازگشته و دسترسی را برای کاربران مورد نظر، قطع کنید.

اکانت‌هایی که به ویدیوی شخصی شما دسترسی دارند در قسمت بالای کادر آدرس‌های ایمیل قرار می‌گیرند.

شما همچنین می‌توانید با استفاده از گزینه‌‌ی Remove all، همه‌‌ی دسترسی‌ها را برای ویدیو پاک کنید.

برای حذف کردن یک ویدیو، شما باید به بخش YouTube Studio رفته و سپس وارد تب Videos شوید.

حالا روی آیکون سه نقطه در کنار ویدیوی مورد نظر کلیک کنید.

گزینه‌‌ی Delete forever، ویدیوی شما را حذف می‌کند.

پس از انتخاب این گزینه، YouTube از شما می‌خواهد حذف کردن ویدیو را تایید کنید.

برای این کار تیک گزینه‌‌ی موجود را فعال کرده و گزینه‌‌ی Delete Forever را مجددا انتخاب کنید.

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها