آموزش نحوه‌ی حذف اطلاعات مکانی از تصاویر iPhone

0
382

در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم که چطور می‌توانید اطلاعات مکانی خود را از روی تصاویر iPhone حذف کنید.

به گزارش کالاسودا و به نقل از How-To-Geek، اگر در گوشی iPhone خود به اپلیکیشن دوربین اجازه‌ی دسترسی به موقعیتتان را داده باشید، تمام تصاویر ذخیره شده شامل اطلاعات موقعیت GPS شما می‌شوند.

با این حال از سیستم عامل iOS به بعد، شما می‌توانید این گزینه را غیر فعال کنید.

برای شروع، اپلیکیشن Photos را باز کنید.

حالا تصویری را که می‌خواهید بدون اطلاعات موقعیت به اشتراک بگذارید را انتخاب کنید.

پس از آن روی کلید به اشتراک گذاری کلیک کنید.

داخل منوی به اشتراک گذاری، گزینه‌ی Option را از بالای صفحه انتخاب کنید.

اگر عبارت Location Included را مشاهده می‌کنید، اطلاعات موقعیت در حال حاضر به همراه تصویرتان ذخیره شده است.

داخل منوی تنظیمات، به دنبال بخش Include بگردید.

حالا از این بخش، گزینه‌ی Location را خاموش کنید.

اگر این گزینه در دسترس نیست، تنظیمات موقعیت از قبل غیر فعال بوده اند.

حالا کلید Done را انتخاب کنید.

با بازگشت به صفحه‌ی قبلی، شما باید عبارت No Location را در کنار گزینه‌ی Option مشاهده کنید.

حالا اگر تصویر خود را از طریق SMS، ایمیل یا شبکه‌های پیام رسان به اشتراک بگذارید، اطلاعات موقعیت به همراه آن ارسال نخواهند شد.

البته دقت کنید که این روش تنها برای یک عکس پاسخ می‌دهد.

اگر دوست دارید تمام عکس‌های خود را بدون اطلاعات موقعیت به اشتراک بگذارید، شاید بهتر باشد تنظیمات موقعیت را برای اپلیکیشن دوربین غیر فعال کنید.

برای این کار به تنظیمات گوشی رفته و به بخش Privacy مراجعه کنید.

حالا از این منو وارد Camera شوید.

سپس از بخش Allow Location Access، گزینه‌ی Never را انتخاب کنید.

از حالا به بعد اطلاعات موقعیت شما به همراه عکس‌های ثبت شده، ذخیره نخواهد شد.

البته این کار تصاویری را که قبلا ثبت کرده اید، شامل نمی‌شود.

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها