آموزش نحوه‌ی حذف خودکار تاریخچه‌ی اطلاعات مکانی و جستجوی Google

0
2376

در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم چگونه از Google بخواهید تاریخچه‌ی جست و جو و موقعیت شما را به صورت خودکار حذف کند.

به گزارش کالاسودا و به نقل از How-To-Geek، کمپانی Google همواره در حال جمع کردن اطلاعات کاربران خود است.

این اطلاعات شامل اطلاعات جسن و جو و موقعیت کاربران نیز می‌شوند.

Google اکنون اطلاعات تاریخچه‌ی کاربران جدید خود را پس از 18 ماه به صورت خودکار حذف می‌کند.

با این حال اطلاعات بسیاری کاربران به دلیل تنظیمات نامناسب، برای همیشه در سرور‌های Google ذخیره می‌شوند.

برای فعال کردن ویژگی حذف خودکار، از مراحل زیر پیروی کنید.

ابتدا به صفحه‌ی Activity Control رفته و وارد اکانت Google خود شوید.

سپس از بخش Web & App Activity، گزینه‌ی Auto-Delete را انتخاب کنید.

حالا زمان تاخیر پیش از حذف اطلاعات خود را انتخاب کنید.

پس از آن روی گزینه‌ی Next کلیک کنید.

به پایین صفحه اسکرول کنید و همین پروسه را برای اقسام اطلاعاتی که می‌خواهید حذف کنید، تکرار کنید.

این موارد شامل تاریخچه‌ی YouTube و موقعیت شما نیز می‌شوند.

شما همچنین می‌توانید جمع آوری اطلاعات تاریخچه را متوقف کنید.

توجه کنید که در صورت آبی بودن گزینه‌ی مورد نظر به معنی فعال بودن و خاکستری بودن، به معنای غیر فعال بودن آن است.

اگر گزینه‌ی حذف خودکار برای شما غیر فعال است، دلیل آن این است که شما گزینه‌ی مورد را متوقف کرده اید.

شما همچنین می‌توانید به صفحه‌ی My Activity رفته و از سمت چپ صفحه، اقسام اطلاعات تاریخچه‌ی خود را حذف کنید.

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها