آموزش نحوه ی آنبلاک کردن کاربران در Snapchat

0
367

در این مقاله نحوه‌‌ی آنبلاک کردن کاربران در Snapchat را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش کالاسودا و به نقل از Wiki How، در این مقاله نحوه‌‌ی آنبلاک کردن کاربران Snapchat را به شما آموزش می‌دهیم.

شما می‌توانید از این روش برای آنبلاک کردن افرادی که قبلا بلاک کرده بودید استفاده کنید.

ابتدا اپلیکیشن Snapchat را باز کنید.

سپس مطمئن شوید که وارد اکانت خود شده اید.

حالا روی آیکون پروفایل خود کلیک کنید.

این آیکون در گوشه‌‌ی بالا و چپ قرار دارد.

پس از آن روی آیکون چرخ دنده یا تنظیمات کلیک کنید.

در منوی تنظیمات به پایین اسکرول کرده و گزینه‌‌ی Blocked را پیدا کنید.

این گزینه در بخش Account Actions قرار دارد.

برای آنبلاک کردن فرد مورد نظر، آیکون X را جلوی نام آنها در این لیست انتخاب کنید.

در پاسخ به سوال اپلیکیشن، روی گزینه‌‌ی Yes کلیک کنید.

حالا فرد آنبلاک شده را مجددا به عنوان دوست خود در Snapchat اضافه کنید.

برای این کار باید نام آن شخص را جست و جو کنید.

البته ممکن است ناچار باشید پس از آنبلاک کردن یک فرد، 24 ساعت برای اضافه کردن او به دوستان خود، صبر کنید.

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها