اطلاعات شخصی کاربران به صورت اتوماتیک توسط گوگل حذف می شود

0
199
اطلاعات شخصی کاربران به صورت اتوماتیک توسط گوگل حذف می شود

گوگل پیش از این به دلیل تنظیماتی که در کنترل حریم خصوصی کاربران داشت مورد انتقاد بوده است. برای مثال اگر شما می خواهید ردیاب خود را کاملا خاموش کنید، مجبور هستید این کار را از تنظیمات انجام دهید. اما اکنون خبر خوشی برای شما داریم.

پاکسازی دوره های خودکار اطلاعات شخصی

به نظر می رسد که گوگل تغییری در چگونگی مدیریت سابقه مکانی لوکیشن ها و فعالیت های وب خود داده است، به طوری که شرکت اعلام کرده است که در حال برنامه ریزی برای معرفی ویژگی حذف خودکار است. این شرکت ویژگی این معرفی کرده است که به موجب ان تاریخچه لوکیشن ها و داده های کاربر در یک دوره زمانی خاص به طور خودکار حذف می شود. به این معنی که می توانید یک زمان را تنظیم کنید که به موجب آن گوگل روزانه یا هفتگی یا ماهانه داده های شما در این بخش ها را پاک کرده و ردپایی باقی نگذارد.

بنابراین اگر فراموش کردید که به صورت دستی این کار را انجام دهید گوگل با این ویژگی خودکار آنها را سر موقع پاک می کند. به گفته گوگ شما می توانید مدت زمان محدودی را برای ذخیره اطلاعات خود درخواست کنید که شامل 3 تا 18 ماه است و هنگامی که بازه مورد نظر فرا برسد، این اطلاعات شخصی به صورت خودکار از اکانت شما حذف می شود.

مزیت این ویژگی

 گوگل معتقد است که دادن این اطلاعات شخصی باعث می‌شود تا اپلیکیشن ‌هایشان پیشنهادات بهتری به کاربران بدهند و در نتیجه عملکرد مثبت ‌تری از خود به جای بگذارند. در واقع پیشنهادات کاربری که به فرد ارائه می شود بر مبنای لوکیشن های سال های قبل که کاربر عملا دیگر کاری با آنها ندارد، نباشد. این آپدیت طی هفته های آینده در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

با ما در صفحه اینستاگرام و تلگرام کالاسودا به روز باشید

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها