گیمیفیکیشن باید در تحول دیجیتال سازمانها مورد استفاده قرار گیرد؛ اما این فناوری فراتر از به کارگیری هوش مصنوعی یا ویدئو به اپلیکیشن ها یا حتی ارائه جوایز به کاربران است.
به گزارش کالاسودا و به نقل از techtarget، فناوری گیمیفیکیشن به عنوان یک روانشناسی رفتاری میتواند به درگیری بیشتر، ایجاد انگیزه و یادگیری مخاطبان کمک کند.
فناوریهای هوش مصنوعی و واقعیت افزوده مدرن سازمانها را وسوسه میکند تا گیمیفیکیشن را به برنامههای تحول دیجیتال سازمانشان اضافه کنند تا کاربران نهایی و مشتریانی که از قبل در دنیای دیجیتال هستند را درگیر کرده و به آنها انگیزه دهند.
اما این فناوریهای جدید به نتیجه مطلوب نمیرسند، مگر اینکه توسعهدهندگان؛ آن را بهطور کامل درک کنند.
گیمیفیکیشن سازمانی به معنای چیزی بیشتر از افزودن یک ویدیو به یک برنامه کاربردی یا ایجاد سیستمی از جوایز است. یک برنامه موفق، باعث یادگیری تدریجی برای دستیابی به نتیجه دلخواه میشود.
طبق گزارش Allied Market Research، مستقر در هند، بازار گیمیفیکیشن را در سال 2020 به 9.9 میلیارد دلار میرسد، اما پیش بینی میشود تا سال 2030 به 95.5 میلیارد دلار افزایش یابد.
امروزه این برنامهها در بخشهای مختلفی مانند CRM، مدیریت تغییر، بازاریابی، آموزش بهداشت و سلامت و البته در HR به کار گرفته میشود.
طراحی گیمیفیکیشن بر عهدهی چه کسانی است؟
CIO ها و معماران سازمانی بر توسعه اپلیکیشن تأثیر میگذارند. با این حال، مشخص نیست که تأثیر آنها تا چه میزان است.
موارد استفاده از گیمیفیکیشن سازمانی
بسیاری از برنامههای گیمیفیکیشن در داخل توسعه داده میشوند، اگرچه اکثر شرکتها از نوعی نرمافزار گیمیفیکیشن استفاده میکنند که میتواند با یکی از پلتفرمهای خود ادغام شود.
بورک گارتنر گفت که خود گارتنر از یک ابزار بازی سازی شده برای کمک به کارمندان خود برای جلوگیری از کلیک کردن بر روی ایمیلهای فیشینگ استفاده میکند.
دیگر کاربردهای تثبیت شده گیمیفیکیشن سازمانی شامل مواردی است که توسط نایک و کویرکی انجام شده است.
نایک برند خود را در حالی که دوندگان را درگیر کرده و از نشانها و جایزهها برای ترسیم پیشرفت آنها استفاده میکند، تبلیغ میکند، و Quirky 1.2 میلیون مخترع دارد که ایدههای محصول را ارائه میدهند.
لینک کوتاه:
گیمیفیکشن برعکس سایر روش ها به جای تمرکز برنتیجه ، روی روش هایی تمرکز میکنه که باعث فروش میشه و چون میتونه احساسات رو درگیر کنه روش خوبی برای رسیدن به خواسته هامونه.یه چند وقتیه که اسم گیمیفیکشن رو خیلی میشنوم چه تو سایت های داخلی و چه خارجی مثل سایت وال استریت ژورنال و دانشگاه کسب و کار .مقاله شما هم خیلی میتونه کمک کننده باشه برای کسایی باشه که بدنبال یه بازاریابی موفق هستن