این روزها به نظر میرسد در زنجیره تأمین و صنعت لجستیک، همهی مشاغل تحت تأثیر تورم قرار گرفتهاند و این نظرسنجی این نتایج را اثبات میکند.
به گزارش کالاسودا و به نقل از logisticsmgmt، بیش از 90 درصد از پاسخ دهندگان این نظرسنجی اذعان داشتند که تحت تأثیر تورم هستند.
این نتایج بر اساس دادههایی که توسط اداره آمار وزارت کار (BLS) منتشر شده، نشان میدهد در سال 2021، تورم به بالاترین حد خود در 40 سال گذشته رسیده است؛ زیرا شاخص قیمت مصرف کننده سالانه 7 درصد افزایش یافته است.
تأثیر تورم بر زنجیره تأمین و لجستیک
تأثیر تورم بر زنجیره تأمین و عملیات لجستیک را نمیتوان نادیده رفت.
در این نظرسنجی هم از منظر عملیاتی و هم از منظر تجاری از خوانندگان مدیریت لجستیک و از 100 ذینفع در بخش حمل و نقل کالا، زنجیره تأمین و تدارکات سؤال پرسیده شد.
نظرسنجی LM با تمرکز بر تأثیر تورم بر زنجیره تأمین و لجستیک نشان داد که 92 درصد از پاسخ دهندگان تحت تأثیر وضعیت فعلی هستند.
هنگامی که از آنها پرسیده شد که تورم چگونه بر زنجیره تأمین و لجستیک تأثیر گذاشته است، پاسخ دادند که افزایش نرخ و قیمت؛ افزایش قیمت سوخت؛ عدم اطمینان زنجیره تأمین؛ افزایش هزینه اضافی و لوازم جانبی؛ افزایش قیمت مواد اولیه؛ سفارشات با تأخیر و زمان تحویل طولانیتر؛ و عدم تعادل کانتینر حمل و نقل، نشان دهندهی تاثیر تورم بر این صنعت است.
نتیجه دیگری از نظرسنجی LM نشان داد که 82٪ از پاسخ دهندگان با چالشهای زنجیره تأمین بیشتری نسبت به سال گذشته دست و پنجه نرم میکنند. 97% از پاسخ دهندگان گفتند که هزینههای زنجیره تأمین و لجستیک آنها سالانه افزایش مییابد.
12.5% گفتند که این هزینهها 1٪ تا 10٪ افزایش یافته و 29.7% گفتند که 11٪ تا 20٪ افزایش یافته است.
درحالی که 21.9% گفتند که این افزایش 21٪ تا 30٪ بوده و 10.9٪ گفتند که افزایش 31٪ تا -40٪ را تجربه کردند.
6.3٪ گفتند که این هزینهها 41٪ -50٪ افزایش یافته؛ در حالی 18.7 درصد گفتهاند که بیش از 50 درصد افزایش هزینه داشتهاند.
لینک کوتاه: