عواقب اعتیاد به گوشی آیفون و اسنپ چت ؛ ساخت نمایشی بسیار جالب برای مقابله با آن

0
515

کالاسودا- تئاتر کلاس هشتم داستان جالبی را روایت می کند. روز گذشته نمایش جالبی آغاز شد که به بررسی تاثیرات مخرب و منفی گوشی های هوشمند و همچنین نرم افزار های شبکه های اجتماعی می پردازد. این تئاتر بسیار جالب را می توان یکی از شاهکار های این زمینه دانست که داستان دختری ۱۳ ساله را مورد بررسی قرار می دهد. تمام تصاویر گرفته شده در این نمایش به صورت واقعی است و با گوشی آیفون گرفته شده است. این نمایش از یک طرف بسیار جذاب و از طرفی دیگر بسیار نگران کننده است که چگونه می توان کاربران کم سن و سال گوشی های هوشمند را کنترل کرد.

Eighth Grade یا همان کلاس هشتم زندگی دختری ۱۳ ساله را روایت می کند که به گوشی آیفون خود و نرم افزار اسنپ چت بسیار اعتیاد دارد و اسنپ چت و قابلیت هایش زندگی او را کاملاً تحت تاثیر قرار داده و به طوری که او کاملاً تنها شده است و تمام دوستان او به صورت مجازی هستند و آن ها نیز با مشکل کایلی رو به رو شده اند.

این نمایش تنها داستان یک هفته از این دانش آموز را نشان می دهد و به نظر قصد دارد تاثیر سازنده ایی بر روی نوجوانان داشته باشد. بر طبق گزارشات ۴۵ درصد دانش آموزان و نوجوانان تقریبا به اینترنت اعتیاد دارند و این در حالی است که نسبت به سال های گذشته این رقم رشد بسیار زیادی داشته است. این نرخ در سال ۲۰۱۵ در حدود ۲۴ درصد بوده است و با توجه به رشد بسیار زیاد آن باید فکرهای سازنده ی زیادی در این میان توسعه داده شوند.

این نمایش یک داستان مستقیم را روایت می کند داستانی که می تواند تمام دغدغه های افراد مدرسه و مشکلات آن ها را در مقابله به نرم افزار های شبکه های اجتماعی را پوشش دهد. نکته جالب توجه در این نمایش اکانت ها و حساب های کاربری است که تمام آن ها متعلق به نوجوانانی فعال در این زمینه است و حساب های واقعی محسوب می شوند. این نمایش کاملاً حس و حال واقعی را به کاربران القا می کند به گونه ایی که نوجوانان کاملاً آن را می توانند حس کنند.

این نمایش به گونه ایی است که انتظار می رود شهر نیویورک را کمی به فکر این موضوع بیندازد. این نمایش دلایل مادی زیادی ندارد و باید از آن حمایت های زیادی شود. در این شهر یک چهارم نوجوانان اعتیاد بسیار شدیدی به نرم افزاری های شبکه های اجتماعی از جمله اسنپ چت دارند و ارسال عکس و استفاده از قابلیت های این نرم افزار از جمله واقعیت افزوده به گونه جا افتاده است که کاربران را از حالت تفریح و تنوع به اعتیاد و عذاب آور بودن تبدیل کرده است .

 با ما در کانال تلگرام کالاسودا به روز باشید

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها