دانشمندان با ترزیق ژن انسان، میمون ها را باهوش تر می کنند

دانشمندان با ترزیق ژن انسان، میمون ها را باهوش تر می کنند

دانشمندان در چین برای اولین بار ژن های انسانها را به مغز میمون ها تزریق کردند و آزمایشات نشان داده است که ظاهرا آنها هوشمندتر شده اند.

محققات موسسه حیوان شناسی کونمینگ در جنوب غربی چین یک ژن که به نظر می رسد نقش مهمی در رشد مغز انسان دارد را به مغز 11 میمون تزریق کرده اند. شش میمون مردند، اما 5 تایی که زنده ماندند، نتایج بهتری در آزمون حافظه کوتاه مدت انجام دادند و زمان واکنش کوتاهتری نسبت به میمون هایی که با ژن آزمایش نشده بودند داشتند. دانشمندان مغز میمون ‌هایی را که زنده ماندند، در دستگاه‌های ام. آر. آی اندازه گیری کردند تا تأثیر ژن انسان بر رشد و توانایی آنها را مورد مطالعه قرار دهند. این محقق خاطر نشان کرده است که مغزهای اولیه مدت زمانی طول کشیده است تا به توسعه یافتگی و الگوی توسعه مشابهی در مغز انسان برسد.

نوع میمونی که این دانشمندان مورد آزمایش قرار دادند چه بود؟

اولین تلاش این دانشمندان برای درک تکامل شناخت انسان، با استفاده از یک مدل میمون فرانسوی بود. اما در این مطالعه روی  میمون رزوس” یا “ماکاک رزوس”(Macaca mulatta) ) بررسی ها انجام شد. آن یکی از انواع میمون ‌ها هستند که در جنوب، شرق و جنوب شرقی آسیا زندگی می کنند. قد جنس نر رزوس به ‌طور میانگین ۵۳ سانتی‌متر و وزن آن ۷٫۷ کیلوگرم است. قد جنس ماده ۴۷ سانتی متر و وزن آن ۵٫۳ کیلوگرم است. رنگ بدن آن‌ ها قهوه‌ای یا خاکستری و رنگ صورتشان صورتی است. دم ‌شان حدود ۲۰ تا ۲۳ سانتی ‌متر طول دارد و میانگین طول عمر آن‌ها حدود ۲۵ سال است.نوع میمونی که این دانشمندان مورد آزمایش قرار دادند چه بود؟

واکنش ها پس از انتشار نتیجه چه بود؟

این تحقیق روز 27 مارس در مجله National Science Review در پکن و در ابتدای ماه جاری توسط رسانه های چینی منتشر شده است. دانشمندان در گزارش خود نوشتند که یافته های ما نشان می دهد که این ژن ها می تواند توانایی های منحصر به فردی برای این گونه به ارمغان آورد. آنها طی این مطالعه برای نخستین بار موفق به درک تکامل شناخت مغز انسان با استفاده از یک مدل میمون تراژنیک شدند.

با این حال این آزمایش موجب واکنش قابل توجهی از سوی دانشمندان غرب شده است که از آنچه آنها به عنوان یک آزمایش غیرعادی می بیینند انتقاد شده است. بنیاد مردمی رعایت اصول اخلاقی در برابر جانوران یا “پیتا” PETA  با انجام این آزمایش مخالف است و عقیده دارد انجام آزمایش ژنتیک بر روی حیوانات کاملاً غیر اخلاقی است و باعث رنجش حیوانات می‌ شود.

با ما در صفحه اینستاگرام و تلگرام کالاسودا به روز باشید

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها