
با درز اطلاعات شرکت Clearview AI، اسامی تمام شرکتهایی را که از این سرویس استفاده کردهاند، برملا شد.
به گزارش کالاسودا و نقل از انگجت، یکی از بزرگترین انتقادها در مورد استخراج تصاویر از روی اینترنت توسط Clearview AI این بود که پروتکلهای ذخیره سازی و امنیتی این شرکت، تست نشده و ناشناخته هستند.
روز چهارشنبه، کمپانی Clearview AI اعلام کرد که دیتابیس شرکت هک شده است و اسامی تمام شرکتهای طرف قرارداد این کمپانی لو رفته است. Buzzfeed News به این لیست دسترسی پیدا کرده است.
گفته میشود نام هزاران موسسهی قانونی و شرکت خصوصی در میان این اسامی به چشم میخورد.
به عنوان مثال میتوان به عناوینی مثل Best Buy، Macy’s، وزارت دادگستری آمریکا، اینترپول و دادگاه عالی نیویورک و کشورهای خارجی مثل امارات اشاره کرد.
لازم به ذکر است که نرم افزارهای تشخیص چهره چیز جدیدی نیستند و محققان حوزهی یادگیری ماشین از دههی 60 میلادی روی چنین تکنولوژیای کار کردهاند.
با این حال تحولات اخیر در زمینهی پردازش اطلاعات و افزایش بازده و سرعت یادگیری ماشین در طول سالهای گذشته، به یک انفجار عظیم از اطلاعات ختم شده است.
امروزه سیستمهای تشخیص چهره مثل Clearview AI، قادر است همهی افراد را در تصاویر دوربینهای امنیتی شناسایی کند.
دقت این سیستم حتی در مورد تصاویر با رزولوشن بسیار پایین، به طرز ترسناکی بالاست.
مشکل اصلی پیرامون Clearview AI این است که بر خلاف سرویسهای مشابه با دیتابیسهای کوچک و چند صد تایی، این شرکت موفق به استخراج بیش از 3 میلیارد تصویر از سطح اینترنت و شبکههای اجتماعی شده است.
طبق اسناد لو رفته، بیش از 2900 شرکت و موسسه از زمان عرضهی سرویس Clearview AI، از آن استفاده کردهاند. حدود 2228 تا از آنها بیش از 500000 بار جست و جو انجام دادهاند.
با وجود تمام این رسواییها، Clearview AI کوچکترین نشانی از پشیمانی ندارد.
وکیل شرکت، تور اِکلَند، گفته است که هک شدن دیتابیس، بخش از تکنولوژی قرن 21 است و سرورهای این شرکت تا الان مورد حمله واقع نشده بودند.
او همچنین اضافه کرده است که این حفرهی امنیتی اکنون وصله شده و Clearview AI با قدرت و امنیت بیشتر به کار خود ادامه خواهد داد.
از طرف دیگر، برخی از شرکتهایی که نام آنها در لیست لو رفته مشاهده میشود، سعی دارند نام خود را از همکاری با Clearveiw AI پاک کنند.
لینک کوتاه: