رفع وابستگی فولاد ایران با فناوری

فناوری ایرانی وابستگی صنعت فولاد ایران به خارج از کشور را رفع می کند.

به گزارش خبرنگار کالاسودا، شرکت های دانش بنیان امسال سال سختی را پیش رو دارند. این شرکت ها قرار است تمام توان خود را برای شکوفایی تولید ایران به کار بگیرند و حالا اعلام شده که این شرکت ها برای صنعت فولاد ایران هم قرار است اقداماتی انجام دهند.

بنابراین گزارش، یکی از چالش های اصلی تولید فولاد ایران را وابستگی این صنعت به واردات الکترود گرافیتی است و اکنون الکترود گرافیتی مورد نیاز کشور به طور کامل از خارج وارد می شود.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید الکترود گرافیتی، کک سوزنی است که تولید کک سوزنی با کیفیت بالا در انحصار کشورهای معدودی است؛ لذا برای بومی سازی الکترود گرافیتی، دستیابی به تولید کک سوزنی، شرط اساسی محسوب می شود.

به منظور بومی سازی و توسعه دانش فنی و فرآیند تولید کک سوزنی و فرآوری خوراک آن با تکیه بر توانمندی پژوهشگران و شرکت های دانش بنیان فراخوان انجام شده که این فراخوان در محورهای گوگرد زدایی از روغن های آروماتیکی سنگین؛ جداسازی ذرات QI از قیر قطران زغال‌سنگ؛ فرایند تولید کک اسفنجی و کک سوزنی؛ و تولید کک سوزنی با استفاده از خوراک هایی که نیاز به کاهش گوگرد و ذرات جامد ندارند، اطلاع رسانی شده است.

شرکت های دانش بنیان در صورت شرکت در این فراخوان و برگزیده شدن با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می توانند دست به تولید کک سوزنی بزنند. در ادامه با تولید این ماده می توانند در زمینه تولید الکترود گرافیتی اقدام کنند. در نهایت نیز با تکیه بر فناوری ایرانی صنعت فولاد کشور با کاهش هزینه های واردات مواد اولیه سودآوری بیشتری خواهد داشت.

گفتنی است این برنامه قرار است که تا پایان سال 98 نهایی و تعیین تکلیف شود.

با ما در صفحه اینستاگرام و تلگرام کالاسودا به روز باشید

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها