رونمایی سونی از گوشی ۱۴۰۰ یورویی Xperia 1 V

سونی رسما از گوشی پرچمدار ۲۰۲۳ خود به نام Xperia 1 V رونمایی کرد که مجهز به حسگر پیشرفته Exmor T برای عکاسی هوشمند در نور کم است.

به گزارش کالاسودا و به نقل از جی اس ام ارنا، گوشی ۱۴۰۰ یورویی/ ۱۲۹۹ پوندیXperia 1 V صفحه نمایش ۶.۵ اینچی با نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز پنل اولد 4K‌ دارد و با داشتن موتور X1 کیفیت ویدئو با نرم افزار هوشمند ارتقا یافته است.

همچنین صفحه نمایشی که سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با سنسور1/2.9 ‌اینچی در وسط خود جای داده، محافظ گوریلا گلس ویکتوس ۲ دارد.

قاب پشت نیز با گوریلا گلس ویکتوس ۲ پوشانده شده و به گفته کارشناسان پوشش منحصربفردی دارد که روی هیچ یک از گوشی‌های موجود وجود ندارد.

کناره‌های برآمده و برجسته باعث می‌شود تا گوشی Xperia 1 V به راحتی در دست قرار گیرد.

استاندارد IP68 و IP65 ضد آب و گرد و غبار روی گوشی تعبیه شده است.

مغز گوشی مجهز به چیپست اسنپ دراگون ۸ نسل دوم با ۱۲ گیگ رم و ۲۵۶ گیگ حافظه است.

برخلاف سایر پرچمداران، دارای اسلات برای افزودن حافظه جانبی میکرو اس دی است.

گوشی قبلی سونی یعنی Xperia 1 IV بیش از حد گرما تولید می‌کرد اما ادعا شده است که این گوشی صفحه انتشاری ۶۰ درصد بزرگتر از مدل قبلی در خود جای داده تا گرما را مدیریت کند.

سونی همچنین ادعا کرده است که مصرف برق را که از دلایل عمده تولید گرماست، کم کرده تا مشکل حل شود.

سنسور ۵۲ مگاپیکسلی در پشت گوشی چند وجهی تعریف شده و نسبت 4.3:3 دارد که بین 4:3 عکس‌های ثابت و 16:9 ویدیویی قرار می‌گیرد.

بنابراین، در حالی که نمی‌توان از وضوح کامل در هر یک از سناریوها استفاده کرد، در هر یک از موارد به جای مقدار زیاد، کمی برش تصویری گرفته می‌شود.

گوشی سونی Xperia 1 V به سیستم تصویری BSI Quad-Bayer با پیکسل‌های مجزای ۱.۱۲ میکرومتر مجهز شده که که چهار به یک را برای تولید عکس‌های ۱۲ مگاپیکسلی با پیکسل‌های 2.24 میکرومتر ترکیب می‌کند.

اما چیزی که آن را واقعاً منحصربه‌فرد می‌کند ساختار پیکسلی است که فوتودیود و ترانزیستور را در دو لایه مجزا تقسیم می‌کند که به حداکثر رساندن مقدار نور گرفته شده و کاهش نویز کمک می‌کند.

سونی ادعا کرده است که حسگر جدید روی Xperia 1 V دوبرابر بهتر از نسل قبلی در محیط‌های کم نور عمل می‌کند و حالت ویژه شب را برای محیط‌های بسیار کم نور و در حد تاریکی مطلق، فعال کرده است.

منهای دوربین اصلی، سونی از همان تله فوتو ۱۲ مگاپیکسلی ۸۵-۱۲۵ میلیمتری  با وضوح f/2.3-f/2.8 با زوم مداوم بهره برده است.

سنسور ۱۲ مگاپیکسلی دیگری هم در پشت دوربین ۱۶ میلیمتری فوق عریض با فوکوس خودکار تعبیه کرده است.

سونی سنسور TOF را حذف کرده چراکه به گفته مهندسان، الگوریتم‌های هوش مصنوعی به قدری پیشرفته هستند که ضرورت حضور TOF را از بین برده‌اند.

سونی دو اپ Photo Pro و Video Pro را مخصوص سازندگان ویدئویی با رابط کاربری عمودی و اوج فوکوس به روز کرده و حالا استریمرها گزینه نظارت بر چت زنده را روی صفحه گوشی دارند.

در بخش سیستم صوتی، اسپیکرهای استریو با صدای بلندتر و باس غنی‌تر روی Xperia 1 V عرضه شده و جک هدفون ۳.۵ میلیمتری برای کاربرانی که از هدفون سیم دار استفاده می‌کنند، آپشن مناسبی محسوب می‌شود.

باتری نصب شده روی Xperia 1 V در حجم ۵ هزار میلی آمپر ساعت از شارژ سیم دار ۳۰ وات بهره برده که ۵۰ درصد باتری در عرض ۳۰ دقیقه پر می‌شود.

سونی وعده داده است که باتری پس از ۳ سال همچنان ۸۰ درصد از ظرفیت خود را خواهد داشت.

سبز خاکی، مشکی و نقره‌ای پلاتینی سه رنگ تعریف شده برای Xperia 1 V‌ است که از اواخر ماه ژوئن قابل خرید خواهد بود.

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها