نحوه حفاظت از عکس‌ها و اطلاعات در فیس‌بوک علیه نرم‌افزارهای تشخیص چهره

0
51

برای حافظت از عکس‌ها و اطلاعات خود از نرم افزارهای تشخیص چهره مانند Clearview، این تنظیمات فیسبوک را تغییر دهید.

به گزارش کالاسودا و به نقل از lifehacker، هر محتوایی را که به صورت عمومی در وب قرار می‌دهید؛ ممکن است مورد سوء استفاده قرار گیرد؛ بنابراین بهتر است تنظیمات مربوط به شبکه‌های اجتماعی مختلف خود را شخصی کرده و دسترسی به محتوای آن را محدود کنید.

طبق گزارش تایمر، یک برنامه به نام (Clearview AI) به بیش از 3 میلیون عکس کاربران از وب سایت‌های مختلف از جمله فیس بوک دسترسی داشته و آن را در پایگاه داده خود نگهداری می‌کند. این برنامه از طریق فناوری تشخیص چهره و از روی عکس می‌تواند به اطلاعات کاربر دسترسی پیدا کند.

انجام برخی تنظیمات دسترسی به اطلاعات کاربری شما را محدود خواهد کرد اما این امر ممکن است مانع از دستیابی این شرکت به اطلاعات شما نشود. در واقع اگر Clearview از قبل عکس‌های شما را اسکن کرده و یا گرفته است دیگر نمی‌توانید آن را خصوصی نگه دارید.

البته انجام امور احتیاطی از دست روی دست گذاشتن بهتر است. در فیسبوک شما می‌توانید از مسیر تنظیمات> حریم خصوصی به دنبال گزینه‌ی “Do you want search engines outside of Facebook to link to your profile?” باشید که از شما سؤال می‌پرسد آیا دوست دارید موتورهای جست و جو غیر از فیسبوک به حساب کاربری شما لینک شوند؟

این گزینه را غیر فعال کرده و تیک آن را بردارید تا نرم افزارهایی مانند Clearview به حساب کاربری شما دسترسی نداشته باشند.

با این تنظیمات، Facebook خود را قفل کنید

علاوه بر روش بالا می‌توانید دسترسی به محتوای پرفایل فیسبوک خود را محدود کرده و تنها آن را در اختیار دوستانتان قرار دهید. بنابراین در بخش Who can see your future posts، گزینه friends را انتخاب کنید.

بر روی هیچ لینک شخص ثالث کلیک نکنید. اطمینان حاصل کنید که فقط دوستانتان (یا دوستان دوستانتان) می‌توانند از طریق آدرس ایمیل یا شماره تلفن شما را جستجو کنند.

سپس به صفحه تنظیمات “Timeline and Tagging” مراجعه کرده و چند تغییر دیگر ایجاد کنید. این کار فقط به دوستانتان این امکان را می‌دهد تا پست‌های که توسط افراد دیگر در تایم لاین شما به اشتراک گذاشته شده و یا پست‌هایی که در آن تگ شده‌اید؛ را ببینند.

ممکن است این امور مانع از دسترسی شرکت‌های به پروفایل شما نشود. اما می‌توانید از بخش “Public posts” در تنظیمات فیسبوک آن را محدود کرده و افرادی را كه مجاز به فالو کردن شما هستند را تغییر دهید. علاوه بر این افرادی که قابلیت دسترسی به اطلاعات عمومی‌تان و سایر جزئیات زندگی‌تان را دارند نیز محدود شده و دسترسی غریبه‌ها به لایک و کامنت گذاشتن نیز قطع می‌شود.

بعد از خصوصی کردن اکانت در فیسبوک؛ چه کار کنیم؟

این قسمت سخت ماجرا است؛ و شما باید همین روال را در شبکه‌ها دیگری که عضو آنها هستید؛ مانند اینستاگرام، توئیتر، یوتیوب و … نیز انجام دهید. در هر شبکه گزینه‌های برای محدود کردن دسترسی در بخش تنظیمات خود دارد.

آیا یا این تنظیمات دسترسی برنامه‌های مانند Clearview به اطلاعات شما را محدود می‌شود؟

خیر. این برنامه می‌توانند از روش‌های دیگری که حتی فکرش را نمی‌کنید به اطلاعات شما دسترسی داشته باشند. اما مهمترین درسی که ما می‌توانیم از موقعیت‌هایی مانند این بگیریم این است که  همیشه از تنظیمات شبکه ها برای محدود کردن دسترسی سایرین به اطلاعات خود استفاده کنیم.

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از