واقعیت هک خودرو و نفوذ هکرها به خودروها و خودروسازان بسیار واقعیتر از چیزی است که هالیوود به تصویر کشیده است؛ هدف این نوع هکها گرفتن جان شما نیست؛ بلکه به دست آوردن اطلاعات حیاتی شما است.
به گزارش کالاسودا و به نقل از venturebeat، به عنوان مثال، در اوایل سال جاری، یک محقق امنیتی در آلمان موفق شد به بیش از 25 وسیله نقلیه الکتریکی تسلا در سراسر جهان دسترسی راه دور داشته باشد.
بدتر از آن، در سال 2020، یک حمله باج افزاری به هوندا، این خودروساز را مجبور کرد تا به طور موقت تولید در برخی از کارخانههای اروپا و ژاپن را متوقف کند.
در هر دو مورد، خطر خاموش نشدن چراغهای جلو یا غیرفعال کردن ترمزها وجود داشت.
خودروسازان به ایمنی اهمیت زیادی میدهند و کارهایی زیادی برای کاهش تصادفات انجام دادهاند. اما امروزه خظر جدیدتری شما و خودرویتان را تهدید میکند؛ و آن هک خودرو و سرقت دادهها از خودرویتان است.
هدف هکرها از هک خودروها، دادههای شما است نه زندگیتان
از اطلاعات مکان گرفته تا کارت اعتباری در برنامههای متصل به خودرو، موجودی حسابهای بانکی، خودروها اکنون یک پکیج کامل و متحرک از اطلاعات دیجیتالی حیاتی هستند.
بر اساس نظرسنجی Otonomo، تقریباً 41٪ از کل خودروهای فروخته شده در سال 2020 خودروهای متصل به اینترنت بودند.
محافظت در برابر چنین هکهایی به معنای بازگشت به اصل اولیه است. خودروسازان باید مطمئن شوند که هر کمپانی در زنجیره تأمین، پشتیبانگیریهای امنیتی منظم و کاملی را ارائه میدهد.
بنابراین کمپانیهای بزرگ و کوچک باید همیشه بهروزرسانیها را انجام داده و وصلههای نرمافزاری را نصب کنند.
پیش از این، این اقدامات امنیتی برای مشاغل آنلاین به کار گرفته میشد و اینک باید در خودروها و بخش خودرو سازی نیز اعمال شود.
لینک کوتاه: