هواوی در تلاش برای بازگشت به سوی گوگل

شرکت هواوی اعلام کرد که در صورت برداشتن تحریم‌های آمریکا، ممکن است دوباره از سرویس‌های گوگل استفاده کند.

به گزارش کالاسودا و نقل از The Verge، علاوه بر صحبت‌های مدیر اجرایی کمپانی، شرکت هواوی همچنان تمایل به استفاده از سرویس‌های گوگل پس از یک سال تحریم دارد.

این در حالی است که فِرِد وانگ فِی، مدیر اجرایی هواوی مدتی قبل گفته بود که حتی در صورت بر داشته شدن تحریم‌های آمریکا و گوگل، تن به استفاده از سرویس‌های گوگل نخواهد داد.

با وجود تمام تلاش‌های وانگ فِی برای قطع ارتباط کامل بین گوگل و هواوی، کمپانی در حال تعمیر پل‌های پشت سر است و علاقه دارد درها را به روی آشتی با گوگل باز بگذارد.

سخنگوی این شرکت اعلام کرده است که شرکت هواوی بدون سرویس گوگل و سیستم عامل اندروید، هرگز به جایگاه دوم تولید کننده‌ی تلفن‌های همراه نمی‌رسید.

طبق تحریم‌ها، هواوی همچنان می‌تواند از خود سیستم عامل اندروید استفاده کند، اما توانایی استفاده از سرویس‌های گوگل روی آنرا ندارد و ناچار به طراحی نرم افزار‌ها و سرویس‌های جایگزین خود است.

با این حال حتی اگر هواوی موفق به جایگزین کردن این سرویس‌ها شود، این برند برای مشتریان غربی که از سرویس‌های مهمی مثل Gmail، Google maps و سرویس‌های مشابه استفاده می‌کنند، جذابیتی نخواهد داشت.

 

هواوی که در حال حاضر مشغول کار کردن روی پروژه‌ی Huawei Mobile Services برای جایگزینی Google Mobile Services است، از تمام برنامه نویسان و توسعه دهندگان به کار کردن روی آن دعوت کرده است. این دعوت با استقبال گسترده ای در اروپا روبرو شده است.

دلیل این تحریم‌ها علیه شرکت هواوی این بوده است که دولیت ترامپ ادعا می‌کند که تمام تلفن‌های همراه هواوی دارای چیپست‌هایی هستند که امکان جاسوسی از شهروندان آمریکایی را دارند.

دولت آمریکا همچنین دولت‌های دیگر هم دعوت کرده است که از استفاده از محصولات هواوی در کشور‌های خود جلوگیری کنند. البته دولت‌هایی مثل بریتانیا از این نظر پشتیبانی نمی‌کنند.

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها