مواردی که باید پیش از پاک کردن پیام در واتساپ بدانید

0
50

واتساپ در صفحه خود در مورد ویژگی پاک کردن پیام برای همه یا ‘delete for everyone’ توضیحاتی داده است.

به گزارش کالاسودا و به نقل از gadgetsnow، واتساپ می‌گوید اگر می خواهید پیام ها به طور موفقیت آمیز برای شما و طرف مقابل پاک شود، شما و دریافت کننده پیام باید هر دو از آخرین نسخه واتساپ استفاده کنید.

  • بنابراین هم ارسال کننده پیام و هم پذیرنده آن بایددر نسخه های ios و اندروید جدیدترین نسخه واتساپ را دریافت کنند.
  • دریافت کننده پیام واتساپ روی ios ممکن است پس از پاک کردن پیام تصویری آن را داخل مدیای خود مشاهده کند چرا که ذخیره شده است و پاک کردن آن از گالری گوشی جزو سیاست های حریم خصوصی اپل نیست.
  • پذیرنده پیام باید ممکن است تا شما پیام را پاک می کنید آن را به وسیله نوتیفیکیشن دیده باشد.
  • اگر عملیات پاک کردن پیام برای همه موفقیت آمیز نباشد، شما متوجه نخواهید شد.
  • شما تنها یک ساعت پس از اینکه پیامی را به کسی ارسال کردید، درخواست Delete for Everyone را می توانید بدهید. قبلا این زمان 7 دقیقه بود.

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از