هکرها به ارتش ایالات متحده حمله کردند

0
963
Hacker attacking internet
کالاسودا_گروهی از هکرها به ارتش ایالات متحده حمله کردند. این حمله در شرایطی رخ داد که بسیاری از حساسیت ها روی هکرها و حمله هکرها به مقامات وجود دارد.

اکنون خبر رسیده که یک هکر موفق شده با استفاده از نوعی نقص امنیتی در سیستم‌های کامپیوتری ارتش آمریکا، اسناد حساسی درباره پهپادهای ارتش آمریکا و دستورالعمل‌های مقابله با شبه نظامیان را به سرقت برده و برای فروش در “دارک‌وب” قرار دهد.

هکر به کسی اطلاق می‌شود که توانایی چنین کاری را دارد. وارد شدن به سیستم یا شکست دادن محاسبات، کنجکاوی در اطلاعات محرمانه از خصوصیات یک هکر است. هکر یک برنامه‌نویس کنجکاو است که صدمه‌ای وارد نمی‌کند و حتی باعث تحکیم انتقالات می‌شود.

امروزه رخنه‌گر بیشتر در زمینه رایانه به کار می‌رود و برای اشاره به چندین گروه از کاربران رایانه استفاده می‌گردد. ویژگی مشترک این گروه‌ها در استفاده آن‌ها از رایانه و امکانات آن در سطحی بالاتر از سطح عمومی و پشتوانه توانمند تکنیکی آن‌هاست و دو دسته‌اند:

متخصصان امنیت رایانه که توانایی ورود به سیستم‌های رایانه‌ای و دردست گرفتن کنترل آنان را دارند.

کاربران خانگی که علاقه‌مند به تغییر دادن عمده نرم‌افزار و سخت‌افزار رایانه‌شان هستند تا بتوانند عملکرد آن را بهبود ببخشند یا قابلیت‌های جدید و پیش‌بینی نشده‌ای به آن بیفزایند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، شرکت رکورد فیوچر که در زمینه امنیت سایبری فعال است گفته است این اطلاعات از کامپیوتر یک سروان نیروی هوایی آمریکا به سرقت رفته است. این شرکت امنیتی اعلام کرد که در یک اتاق گفتگوی مختص به هکرها در اینترنت دریافته که یک نفر پیشنهاد فروش اسناد حساسی مربوط به پهپاد آمریکایی ام.کیو-۹ ریپر را داده است.

اطلاعات شامل راهنمای نگهداری و تعمیر پهپاد ام کیو-۹ ریپر و دستورالعمل‌های آموزشی برای نیروهای اعزامی آمریکا به خارج این کشور است.

پلیس دنبال هکری است که این اطلاعات را به سرقت برده و در دارک‌وب به فروش گذاشته است. دارک‌وب شبکه‌ای است که دسترسی به آن تنها با نرم‌افزارهای خاصی امکان‌پذیر است.

پلیس بر اساس مدارکی که توسط شرکت رکورد فیوچر جمع‌آوری شده عمل می‌کند. این شرکت گفته است توانسته هکر مربوطه و محل اقامتش را شناسایی کند.

این شرکت گفته است هکر اسناد و مدارک بیشتری در اختیار دارد. اسناد مربوط به پهبادها از طریق یک نقص امنیتی در سیستمی که این سروان نیروی هواپیمایی استفاده می‌کرد موسوم به سیستم Netgear به سرقت رفت.

این فرد روتر خود را به روز نکرده بود و به همین خاطر امکان هک آن برای هکرها فراهم شد. این سروان نیروی هوایی آمریکا کمی پیش از سرقت این اطلاعات، دوره “چالش هوشیاری سایبری” را گذرانده بود.

سایر اطلاعاتی که به فروش گذاشته شده، از یک منبع دیگر به سرقت رفته است. این اطلاعات شامل روش‌های خنثی کردن بمب کنار جاده‌ای و دستورالعمل تانک ام۱ آبرامز است.

صحبت‌های این هکر نشان می‌دهد که این فرد به شبکه‌های نظامی آمریکا دسترسی داشته و اغلب تصاویر زنده‌ای را که پهپادها در حین عملیات گرفته بودند، تماشا می‌کرده است. هیچ یک از اطلاعات به سرقت رفته محرمانه نبودند اما دسترسی به بیشتر این اطلاعات همگانی نبود و تنها عده‌ای محدود به آن دسترسی داشتند.

نظر شما چیست ؟ آیا باید نگران حمله هکرها به کشور خودمان نیز باشیم؟

با عضویت در کانال تلگرام کالاسودا فناورانه زندگی کنید