10 پیش بینی امنیت سایبری از دید Deloitte برای 2023

0
94

امنیت سایبری آسان نیست. در چند ماه گذشته، سازمان‌هایی از جمله اوبر، Cisco، Twilio و Rockstar Games همگی قربانی نقض اطلاعات در حملات سایبری شده‌اند.

به گزارش کالاسودا و به نقل از venturebeat؛ در این راستا برخی از تحلیلگران مهم Deloitte با VentureBeat صحبت کردند تا پیش بینی‌های استراتژیک امنیت سایبری خود را در سال 2023 به اشتراک بگذارند.

تحلیلگران Deloitte طیف وسیعی از پیش‌بینی‌ها را از جمله اهمیت امنیت سایبری و آمادگی آینده و انعطاف‌پذیری سازمانی برای کنترل بهتر عوامل تهدید در آینده را فاش کردند.

آمادگی برای امنیت سایبری هیئت مدیره ضروری است

از آنجایی که تهدیدات سایبری پیچیده‌تر شدند، نقش هیئت مدیره در نظارت بر ریسک سایبری اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

قابلیت نظارت و امنیت دستگاههای متصل، یک بخش اصلی در اکثر سازمان‌ها است

دستگاه‌های متصل به اینترنت اشیا که به وسیله بیشتر سازمان‌ها به کار گرفته شده‌اند، امنیت کافی ندارند. با افزایش تعداد دستگاه‌های متصل، میزان حمله در شبکه‌ها و اکوسیستم‌هایی که به آن‌ها متصل هستند افزایش می‌یابد.

سازمان‌های با ایجاد یا به‌روزرسانی خط‌مشی‌ها و رویه‌ها، به‌روزرسانی موجودی دستگاه‌های متصل به اینترنت اشیاء، دستگاه‌های نظارت و مرتبط کردن اینترنت اشیا، این تهدیدات را کنترل خواهند کرد.

امنیت در فناوری‌های نوظهور و پذیرش آنها بسیار مهم است

موفقیت پایدار این فناوری‌های جدید مبتنی بر توانایی سازمان در جهت‌یابی و اجرای اقدامات امنیتی مناسب خواهد بود.

امنیت و حریم خصوصی داده محور برای ایجاد اعتماد به برند و مشتری ضروری است

تقریباً 72٪ از تعاملات مشتریان یک سازمان دیجیتالی است. این امر انتظارات مشتریان را برای کنترل بیشتر بر داده‌های خود و افزایش شفافیت بیشتر خواهد کرد.

تمرکز بر آمادگی در آینده

چند سال گذشته به ما نشان دادکه تغییرات با چه سرعتی اتفاق می‌افتد و فرصتی است برای تکامل و نوآوری شیوه‌های مدیریت ریسک سایبری.

با پیشرفت‌های بیشتر در فناوری، فرصت بزرگی برای سازمان‌ها ایجاد می‌شود تا از این فضا برای معرفی ارزش و تمایز رقابتی بیشتر برای مشتریان استفاده کنند و در عین حال به خطرات و تهدیدهای ناشناخته آینده رسیدگی کنند.

همانند قبل تاب آوری سازمانی در کانون توجه است

با ادامه دیجیتالی شدن کسب‌وکار، سازمان‌ها در بازار جهانی به هم متصل می‌شوند و در نتیجه سطح حمله را گسترش می‌دهند.

سازمان‌ها می‌توانند از تکنیک‌ها و فناوری‌های جدید استفاده کنند که آگاهی شان را نسبت به تهدیدات جدید توسعه می‌دهد و توانایی بیشتری برای پاسخگویی به مشکلات دارد.

خطرات پیچیده امنیت زنجیره تامین همچنان وجود دارد

سازمان‌ها به شدت به زنجیره‌های تأمین خود وابسته اند؛ این وابستگی متقابل، امنیت زنجیره تامین و تغییر ریسک را برای کسب و کارهای جهانی ضروری می‌کند.

تثبیت استعدادهای سازمانی و برون سپاری به دلیل کمبود استعدادهای سایبری و افزایش هزینه نیروی کار

با توجه به گستردگی، پیچیدگی و فراوانی خطرات سایبری که در حال افزایش است و افزایش فشار ذینفعان، برای مدیریت خطرات امنیت سایبری، سازمان‌ها تقاضای زیادی برای استعدادهای سایبری ماهر و با تجربه دارند.

این نیاز با کمبود بازار استعدادهای سایبری، به ویژه مهارت‌های تخصصی بسیار آموزش دیده، ترکیب شده است.

رویکردهای امنیت ابری، محصولات و فناوری سریع رشد می‌کند

افزایش خدمات ابری و ظهور روش‌های جدید مانند devops، امکانات بی‌سابقه‌ای را به وجود می‌آورد و بسیاری از سازمان‌ها را به مهاجرت به فضای ابری و مدرن‌سازی برنامه‌های موجود تشویق خواهد کرد.

تهدیدهای جدید برای فناوری عملیاتی در تولید و سایر بخش‌ها

مهاجمان سایبری محیط‌های فناوری عملیاتی (OT) را برای حمله به سخت افزار و نرم افزاری مسلح می‌کنند. کمبود نیروی کار ماهر و همپوشانی محیط‌های IT و OT می‌تواند کنترل حوادث سایبری را دشوار کند.

سازمان‌ها می‌توانند با اقداماتی از جمله افزایش دستگاه‌ها، اجرای بخش‌بندی شبکه OT، پیاده‌سازی ابزارهای امنیتی برای محیط OT، ارتباط اطلاعات امنیتی از شبکه‌های OT و IT، کنترل‌های شناسایی، پیشگیری از تهدیدات سایبری را برای مقابله با خطرات امنیتی OT اجرا کنند.

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها