12 راز کاربردی که در جستجوگر گوگل نهفته است

0
710
12 راز کاربردی که در جستجوگر گوگل نهفته است

بسیاری از ما روزانه بارها از سرویس جستجوگر گوگل استفاده می کنیم ولی شاید از تمام قابلیتهای این سرویس مطلع نباشیم.

در سرویس جستجوگر گوگل، علاوه بر قابلیت جستجوی متن و تصاویر، الگوریتمهای دیگری نیز طراحی شده که می تواند کارهای به مراتب بیشتری انجام دهند و دراین گزارش قصد داریم 12 قابلیت نهفته در محبوب ترین سرویس گوگل، یعنی جستجوگر گوگل را به شما معرفی کنیم.

12 کاربرد جستجوگر گوگل که شاید نمی دانستید:

1-اگر یک پرواز هواپیمایی رزرو کرده باشید، قطعا به دنبال کسب اطلاعات بیشتر از شرایط پرواز و یا اطلاع از ترمینال پرواز، گیت ورودی و خروجی و اطلاعات موردنیاز این پرواز خواهید بود. کافی است اسم ایرلاین و یا کد پرواز و شماره پرواز را مستقیما در گوگل سرچ کنید تا اطلاعات کافی دراین رابطه دراختیارتان قرار بگیرد. مثلا جستجو کنید: Iberia IB 6403

2-اگر می خواهید از کد الفبایی رنگ خاصی مطلع شوید، در جستجوی گوگل عبارت “color selector” را تایپ کنید. ابزار ساده ای برای شما به نمایش درمی آید که از طریق آن می توانید رنگ مدنظرتان را انتخاب کرده و کد دستگاه شانزده تایی (hexadecimal) آن، کد RGB و CMYK آن به شما اعلام می شود.

این می تواند برای طراحان گرافیکی حسابی کاربردی باشد؛ حتی افرادی که برای دکوراسیون خانه قصد دارند رنگ خاصی را مشخص کنند نیز قطعا از این قابلیت جستجوگر گوگل بهره زیادی خواهند برد.

3-تصور کنید که قصد تراز کردن شی ایی را دارید و ابزار خاصی دراختیارتان نیست وفقط یک تبلت یا گوشی هوشمند در دست دارید. شما بدون نیاز به یک اپلیکیشن خاصی، می توانید نیازتان را برطرف کنید؛ کافی است عبارت “Bubble level” را جستجو کنید تا تراز سطح را به دست بیاورید.

البته این قابلیت تنها در گوشی هوشمند و تبلت قابل استفاده است و با کامپیوتر و لپ تاپ نمی توانید از آن استفاده کنید.

4- وقتی درسفر هستید و در خیابانها و جاده های مسیر دچار سردرگمی شده اید، جستجوگر گوگل می تواند تمام جزئیات و ساعات سفر را با گرفتن اطلاعاتی مختصر دراختیارتان قرار دهد. می توانید از ابزارgoogle Chronology maps   بهره ببرید.

5-با مراجعه به این صفحه ، شما می توانید آرشیو صدها روزنامه قدیمی که در آرشیو پنهان گوگل قرارداده شده اند را ببینید. البته برخی از این صفحات شاید برایتان زیاد جذاب نباشند ولی با مشاهده برخی از جلدها حسابی سورپرایز خواهید شد.

دیتاهایی حیرت آور از کشورهای مختلف دنیا در این صفحه قرار گرفته اند و می توانید اطلاعات را بر طبق سال انتشار فیلتر کنید. این آرشیو می تواند گزینه ایده آلی برای محققان و یا افراد کنجکاو باشد.

6- جستجوی عکسها در گوگل، گزینه های مختلفی را برای جویندگان فراهم کرده که می توان در جستجوگر گوگل، و با بهره گیری از قسمت search tools تصاویر را برمبنای سایز، حجم و رنگ فیلتر کرد؛ در بالای صفحه نواری دیده می شود که شما می توانید جستجو را بر طبق مواردی که مدنظر دارید دقیق تر انجام دهید.

7- اگر بعد از ساعتها کار کردن، قصد دارید تا کمی استراحت کنید و سرتان را با یک بازی رایانه ای گرم کنید،بازی های ساده و جذابی هستند که در گوگل و با انجام تنها یک کلیک می توانید دقایقی خودتان را سرگرم کنید: مثلا بازی قدیمی Pac-man و یا نسخه آرکانوید Atari Breakout  و یا حتی بازی قدیمی مار بازی را انجام دهید؛ گزینه های مختلف دیگری هم هست، مثل بازی XO، و یا بازی مین روب.

8- اگر درتلاش هستید تا به سایتی که موقتا از دسترس خارج شده یا دسترسی به آن قطع شده است دست بیابید، کافی است عبارت “cache” راتایپ کرده و در ادامه دو نقطه گذاشته و آدرس سایت را بلافاصله تایپ کنید (cache:). این اقدام به شما کمک می کند تا به آخرین نسخه این سایت که در سرویسهای گوگل ذخیره شده بود، دسترسی پیدا کنید.

9- جستجوی هر مکانی از طریق جستجوگر گوگل؛ برای این کار کافی است که درابتدا عبارت “site” را نوشته و در ادامه URL سایت مذکور را درج کنید؛ به عنوان مثال سرچ کنید: “site:kalasoda.com” بدین ترتیب لیستی از نتایج جستجو به شما نمایش داده می شود که به مراتب کامل تر و دقیق تر از جستجوی عادی خواهند بود.

10- اگر در جستجوی اطلاعاتی هستید و می خواهید که یک فاصله زمانی خاصی را برای یافتن اطلاعات مدنظرتان جستجو کنید، بعد از انجام جستجو، در بخش بالا سمت چپ، در منوی search tools، می توانید بازه زمانی مدنظرتان را تعریف و تعیین کنید.

11-معمولا هر زمان که کلمه یا عبارتی را در گوگل جستجو می کنید، به طور رایج 10 جستجوی اول برای شما به نمایش در می آید و برای رفتن به صفحات بعد و بررسی بقیه نتایج، باید روی دکمه ای کلیک کنید.

اما اگر بخواهید، می توانید دربخش تنظیمات، کاری کنید که در صفحه، نتایج بیشتری برای شما به نمایش دربیاید و می توانید حداکثر نمایش 100 نتیجه دریک صفحه را انتخاب کنید.

12- گوگل برای ما این امکان را فراهم کرده که با بهره گیری از سرویس جستجویش بتوانیم سرعت اتصالمان به اینترنت را امتحان کنیم.

حالا فرقی ندارد که از طریق وای فای به اینترنت متصل شده باشیم یا از طریق کابل و یا اینترنت خط موبایلمان. کافی است عبارت “speed test” را جستجو کنیم تا صفحات مختلفی برای تست سرعت اینترنتتان به شما معرفی شود.

با ما در صفحه اینستاگرام و تلگرام کالاسودا به روز باشید

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها