آیفون مغلوب هکرهای هندی شد

0
408

کالاسودا_گروهی از پژوهشگران امنیتی موفق شده اند، آیفون را شکست دهند. درواقع این هکرها موفق شدند، با استفاده از نوعی بدافزر آیفون را هک کنند.

این پژوهشگران موفق شدند با استفاده از موبایل های آیفون، یک بدافزار منتشر کنند و بالغ بر ۱۳ گوشی هوشمند آیفون را هک کرده و به اطلاعات آن دسترسی  پیدا کنند.

یک نظرسنجی که در سال ۲۰۱۴ در آمریکا صورت گرفت، حدود ۷۴ درصد از افراد شرکت‌کننده عقیده داشتند که نباید حریم خصوصی خود را فدای امنیت کنند. هک شدن گوشی به نفع حفظ امنیت برخی دستگاه‌ها غیر منطقی به نظر می‌رسد.

با این حال شواهد زیادی وجود دارند که نشان می‌دهند از طرفی کاربران آمریکایی حریم خصوصی خود در دنیای مجازی را رها کرده و متاسفانه از طرفی دیگر تجسس و کاوش در گوشی های هوشمند آن‌ها به صورت مخفیانه توسط دولت ایالات متحده آمریکا افزایش یافته است.

 واقعیت این است که نمی‌توان هک شدن گوشی را تماماً بر گردن دستگاه‌های دولتی آمریکا انداخت و مطمئناً افراد دیگری نیز در ابعاد گسترده در هک شدن گوشی های هوشمند نقش دارند.

جالب است بدانید که سالهاست که هکرها و مجرمان سایبری در جهان به دنبال یافتن راه‌های جدیدی برای دسترسی به اطلاعات موردنیاز خود هستند که برروی رایانه و گوشی‌های هوشمند قربانیان ذخیره شده و وجود دارد و همواره در تلاشند راه‌های امنیتی را که شرکت‌های تولیدکننده موبایل و دستگاه‌های الکترونیکی به منظور حفاظت از اطلاعات کاربرانشان در آن تعبیه می‌کنند، دور بزنند.

یکی از نقاط قوت گوشی‌های آیفون، امنیت سایبری نسبتاً بالای آن در مقایسه با سایر گوشی‌های اندرویدی است، اما به تازگی محققان و پژوهشگرانی که در حوزه امنیت سایبری فعالند، دریافتند که تعدادی از هکرها در ماه اوت سال ۲۰۱۵ میلادی توانسته‌اند با انتشار یک بدافزار موبایلی ۱۳ گوشی هوشمند آیفون در هند را هک کنند و به داده‌های موردنیاز خود دست یابند.

این هکرها که به احتمال زیاد اهل کشور هند بوده‌اند، با سوء استفاده از پروتکل‌های امنیتی نرم‌افزار مدیریت دستگاه موبایل (MDM) که به منظور حفاظت از اطلاعات و کنترل سیاست‌های موبایلی در گوشی‌های هوشمند تعبیه شده است، توانسته‌اند اپلیکیشن‌های آلوده به بدافزار مورد نظرشان را نصب کرده و از راه دور به آیفون‌های قربانی دسترسی پیدا کنند.

بدافزارها، باج ‌افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آن‌ها شده است.