دانلود ها

اهالی کالیفرنیا امنیت سایبری ندارند

کالاسودا_هیئت قانونگذاران ایالات کالیفرنیا به قانونی رای دادند که به موجب آن هر گونه فعالیت سایبری کاربران شبکه های مجازی و یا فعالان اقتصادی حوزه فناوری به راحتی رصد می شود .

مدتی بود که هیئت قانونگذاران کالیفرنیا تلاش داشتند این قانون را به کرسی بنشانند اما موفق نشده بودند. اکنون، لایحه ای که قوانین مربوط به حریم خصوصی اینترنت را تبیین می کند و از اوایل سال در دستور کنگره قرار داشت . به اجرا در امده است.

این لایحه، که ابتدا در ماه ژوئن معرفی شد موفق نشد آنچنان که باید و شاید مورد توجه قرار گیرد . و در نهایت در حالت غیر قابل انجام به شکل پرونده ای نیمه باز طبقه بندی شد.

در آن هنگام اطلاعاتی مبنی بر این موضوع منتشر شد که بسیاری از شرکت های فعال در حوزه فناوری و تکنولوژی برای به سرانجام نرسیدن این قانون لابی کرده اند . به بیانی واضح تر اطلاعات پشت پرده حاکی از این موضوع بود که موسسات ISPS و شرکت های اینترنتی که در برابر این لایحه لابی کرده اند

این نوع تفکر و نتیجه گیری چندان غیر منتظره نبود.چرا که کالیفرنیاجزو مکان هایی است که به سبب استراتژیک بودن موقعیتش بیش از بسیاری از نقاط دیگر در حوزه حریم شخصی کاربران قدرتمند عمل می کند .

اما چرا این لایحه تا بدین حد مورد هجمه قرار گرفت ؟

این لایحه معتقد است باید ارائه دهندگان اینترنت در کالیفرنیا را پیش و پس از آن که به خریداران سرویس می دهند مورد رصد قرار داد . این به مفهوم نمایش یا فروش اطلاعات مشتری به دیگران تعبیر می شد.

با این وجود در نهایت در پایان سال ۲۰۱۶ قانونی بسیار شبیه به این تصویب شد و شرکت هایی نظیر Comcast، Verizon و AT علیه این قانون اعتراض کردند .

چرا که این شرکت ها معتقد بودند بررسی تاریخچه های فعالیت آنان نفض حریم شخصی کاربران است و به فروششان لطمه وارد می کند .

گوگل و فیس بوک نیز با این قانون  مخالفت کردند؛ چرا که آنها معتقد بودند این قانون مبهم است و تأثیرهای منفی جدی بر مصرف کنندگان و کسب و کارها خواهد داشت.

با این وجود گرچه لایحه کالیفرنیا هنوز به طور کامل تثبیت نشده ، اما پیش بینی می شود به زودی تصویب شود .موضوعی که احتمالا جنجال به پا خواهد کرد .

مطالب اخیر

آمریکایی‌ها ماهانه ۴۵ ساعت پای تیک تاک هستند

کاربران آمریکایی بیشترین وقت خود را در ماه صرف شبکه اجتماعی ویدئویی چینی تیک تاک…

1 روز پیش

واکسن ۵۰۰ هزار دلاری سرطان ۶ سال دیگر در بازار

واکسن سرطان به قیمت ۵۰۰ هزار دلار برای هر بار تزریق تا ۶ سال دیگر…

2 روز پیش

طراحی آیفون ۱۶ بدون کلید فیزیکی

آیفون ۱۶ به کلی فارغ از کلید فیزیکی سنتی است و به جای آن دکمه…

3 روز پیش

موبایل متفاوت MIAD 01 برای دوستداران ام پی تری پلیر

برند چینی Moondrop، سازنده هدفون مانیتورینگ استودیویی{IEM} پرده از رخ اولین گوشی هوشمند خود به…

5 روز پیش

هوآوی واچ فیت ۳ کپی اپل واچ است

رندرهای جدید از هوآوی واچ فیت ۳ نشان می‌دهد برند چینی قدمی فراتر از الهام…

1 هفته پیش

فراخوان ۴ هزار وانت‌ سایبرتراک به دلیل نقص در پدال گاز

تسلاموتورز مجبور به فراخوان بیش از ۴ هزار وانت سایبرتراک به دلیل نقص فنی در…

1 هفته پیش