طرح جنجالی بوئینگ برای سفر به سرعت نور

0
2387

کالاسودا_شرکت بوئینگ یک طرح جنجالی ارائه کرده که سفر به سرعت برق و باد را برای مسافران فراهم می کند. این طرح شرکت بوئینگ را می توان یکی از مهم ترین طرح های پروازی چند سال اخیر دانست.

این روزها، شرکت هواپیمایی بوئینگ از طرح مفهومی جت مافوق صوت خود که قادر است با سرعت ۵ برابر سرعت صوت مسافران را جابجا کند، رونمایی کرده است.

شرکت بوئینگ همواره طرح های جالبی را برای کاربران دارد. درواقع هواپیمایی بوئینگ را می توان از پیشگامان عرصه هوانوردی دانست.

اکنون این شرکت یک طرح اجمالی از هواپیماهای آینده خود را با انتشار یک تصویر از طرح مفهومی هواپیمای مسافربری مافوق صوت خود در کنفرانس هوانوردی و فضانوردی در آتلانتا ارائه کرده است.

یک هواپیمای غیرنظامی که قادر است با سرعت بیش از ۵ برابر سرعت صوت سفر کند.این طرح به مردم نشان می‌دهد که سفر هوایی در ۲۰ یا ۳۰ سال آینده به چه صورت خواهد شد.

کوین بوکات، دانشمند ارشد فنی مافوق صوت می‌گوید: ما در پی استفاده از پتانسیل تکنولوژی مافوق صوت برای اتصال جهان به شکل سریع‌تر از همیشه هستیم و این فناوری، ما را شگفت‌زده کرده است.

شرکت بوئینگ با ۶  دهه تجربه طراحی، توسعه، تکمیل و آزمایشات پروازی وسایل نقلیه مافوق صوت، ما را در راستای دستیابی به این فناوری در آینده، شایسته کرده است.

اکنون حمل و نقل هوایی با سرعت مافوق صوت هنوز یک رویا است و تنها نمونه‌های فعلی در حال آزمایش، فضاپیماهایی هستند که سعی در خروج از جو زمین و بازگشت به‌ آن دارند و یا هواپیماهای آزمایشی برای تحقیقات غیرنظامی یا نظامی هستند.

با این وجود، این فناوری پیشرفت‌های قابل توجهی را نشان می‌دهد و بوئینگ علاقه‌مند است نه تنها در توسعه مکانیک پایه هواپیماهای مافوق صوت قدم بگذارد، بلکه در جستجوی برنامه‌های کاربردی احتمالی نیز می‌باشد.

بر اساس  گفته بوئینگ، این هواپیمای مسافربری می‌تواند استفاده تجاری یا نظامی داشته باشد، اما تنها یکی از چندین طرح مفهومی بوئینگ است که این شرکت قصد دارد آنها را با سرعت بیش از ۶ هزار کیلومتر بر ساعت، توسعه بخشیده و بسازد.

البته شایان ذکر است که هیچ جزئیاتی در مورد این مفهوم منتشر نشده است، اما نشان می‌دهد که یک هواپیمای مسافربری قادر به حمل ۳۲ مسافر به همراه خدمه، با تعدادی پنجره است.

شکل ظاهری و طول این هواپیما به گونه‌ای است که به نظر می‌رسد سوخت مورد استفاده آن، هیدروژن مایع خواهد بود.البته همه این‌ها پیش‌بینی و حدس است، اما می‌دانیم که این طرح در حد یک طرح باقی نمی‌ماند.

بوئینگ، شرکت هوافضا و صنایع دفاعی آمریکایی و چندملیتی است، که در سال ۱۹۱۶ توسط ویلیام بوئینگ، در شهر سیاتل، واشینگتن تأسیس شد.

شرکت بوئینگ، در طول سال‌های متمادی فعالیت در حوزه فن آوران هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری، تمرکز اصلی خود را بر تولید هواپیماهای مسافربری معطوف نمود و از سوی دیگر، با خریداری و ادغام شرکت‌های هواگردسازی و صنایع دفاعی، توسعه یافت،

 که نقطه عطف آن، در سال ۱۹۹۷ بود، که در پی خریداری و ادغام مک‌دانل داگلاس، بوئینگ به بزرگترین شرکت هوافضای جهان تبدیل شد. در سال ۲۰۰۱ دفتر مرکزی بوئینگ، به شهر شیکاگو انتقال یافت.

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها