نحوه تغییر مالکیت یک فایل در گوگل درایو

0
۱۵۳

به طور پیش فرض، شما صاحب فایل و پرونده ای هستید که در گوگل درایو Google Drive آن را آپلود یا ایجاد کرده‌اید. با این حال، اگر می‌خواهید مالکیت یک پرونده را به شخص دیگری منتقل کنید این کار به اسانی و با چند مرحله انجام می‌پذیرد

به گزارش کالاسودا و به نقل از howtogeek، در ابتدا باید توجه داشته باشیم که وقتی مالکیت یک پرونده را به شخص دیگری منتقل می‌کنید دیگر نمی‌توانید خودتان تغییرات را لغو کرده و دوباره مالکیت فایل را در دست بگیرید. در واقع، مالک جدید حتی در هر زمانی که تمایل داشته باشد می‌تواند شما را از پرونده خارج کند که در این صورت حتی قادر به ویرایش فایل نیز نیستید. علاوه بر این، شما قادر به حذف پرونده یا به اشتراک گذاری آن با دیگران نخواهید بود.

حساب‌های شخصی گوگل می‌توانند مالکیت انواع فایل‌های گوگل درایو همانند فایل‌های زیر را تغییر دهند.

  • Google Docs
  • Google Slides
  • Google Forms
  • Google Sheets
  • Google My Maps
  • Google Drawings
  • Folder

برای تغییر مالکیت یک پرونده، ابتدا باید پرونده را با شخصی که می‌خواهید آن را انتقال دهید، به اشتراک بگذارید.

در این راهنما از یک پرونده گوگل داکز Google Docs استفاده شده است، اما تمام پرونده‌های که در ابتدا ذکر کردیم به همین روش کار خواهند کرد.

مرورگر خود را باز کنید و به صفحه اصلی گوگل درایو خود بروید. در مرحله بعد، به فایلی که می‌خواهید مالکیت آن را انتقال دهید بروید، بر روی آن راست کلیک کرده و “Share” را انتخاب کنید.

اگر هنوز پرونده را با کسی به اشتراک نگذاشته‌اید، می‌توانید از پنجره تنظیمات ” Share ” که ظاهر می‌شود، شخصی را اضافه کنید. در زیر بخش ” People ” ایمیل شخصی را که می‌خواهید پرونده را با او به اشتراک بگذارید وارد کنید و سپس روی ” Send ” کلیک کنید.

روی “Advanced” در پایین پنجره تنظیمات اشتراک گذاری کلیک کنید.

در قسمت ” Who Has Access “، روی کادر کشویی کلیک کرده و از لیست ارائه شده ” Is Owner ” را انتخاب کنید.

به منظور تغییر مالکیت، روی ” Save Changes ” کلیک کنید.

در این مرحله آخرین شانس به شما داده می‌شود تا از این کار خود صرف نظر کنید؛ زیرا در صورت تأیید دیگر قادر نیستید مالکیت فایل را تغییر دهید. برای ادامه روی ” Yes ” کلیک کنید.

نکته: اگر مالکیت یک پوشه را تغییر دهید، تنها مالکیت پوشه – نه پرونده‌های داخل – به شخص جدید منتقل می‌شود.

پس از انتقال مالکیت، مالک جدید ایمیلی را دریافت می‌کند و تغییرات به آن اطلاع داده می‌شود.

در حال حاضر شما می‌توانید فایل مورد نظر را ویرایش کنید؛ مگر آنکه مالک جدید تصمیم به تغییر دسترسی شما بگیرد.

 

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از