10 رفتار غیرحرفه‌ای کاربران آنلاین در مقابل کروناویروس را انجام ندهید

0
900

با وجود گسترش کروناویروس در کشورهای مختلف؛ شایعات بسیار زیادی از این بیماری در شبکه‌های اجتماعی پخش شده است. بهتر است به این ده توصیه در دنیای آنلاین توجه کنید تا تحت تاثیر این موارد قرار نگیرید.

به گزارش  کالاسودا و به نقل از gadgetsnow، بیماری کروناویروس (COVID-19) به یک نگرانی عمده برای سلامتی در سراسر جهان تبدیل شده است. هنوز هیچ درمانی برای این بیماری پیدا نشده و گمانه زنی‌های زیادی در مورد آن وجود دارد.

با شیوع این بیماری بیش از 3،000 نفر در جهان جان خود را از دست داده است. کروناویروس برای اولین بار در دسامبر سال 2019 در استان هوبی و شهر ووهان چین گزارش شد و در بیش از 60 کشور شیوع یافته است. در حالی که مردم به دنبال راه‌هایی برای محافظت از خود در برابر این ویروس هستند، اطلاعات غلط زیادی نیز در مورد آن وجود دارد که در اینترنت پخش شده است. در اینجا 10 نکته مهم و کاربردی بیماری کروناویروس را به شما ارائه می‌دهیم که نباید بصورت آنلاین انجام دهید.

تبلیغات آنلاین که ادعا می‌کنند ماسک مخصوص کروناویروس می‌فروشند را جدی نگیرید

هیچ ماسک مخصوصی در دسترس نیست تا شما را از کروناویروس محافظت کند. بنابراین، اگر یک آگهی آنلاین را مشاهده کردید که ادعا می‌کند چنین ماسکی را ارائه می‌دهد آن را جدی نگیرید.

ماسک N95 بهتر از ماسک‌های جراحی نیست

کارشناسان بهداشت اعلام کردند که ماسک‌ها به تنهایی نمی‌توانند به طور کامل از شما در برابر این ویروس محافظت کنند. کروناویروس از نظر اندازه کوچک است و به راحتی می‌تواند از منافذ ماسک‌های N95 عبور کند. بنابراین در حفاظت بدن در برابر کروناویروس، ماسک N95 با ماسک جراحی تفاوتی ندارند

به منظور پیشگیری و درمان بیماری کروناویروس، پیدا کردن دارو، روغن و غیره آنلاین خرید نکنید

هنوز هیچ درمانی رسمی برای بیماری کروناویروس وجود ندارد. به محصولاتی که ادعا می‌کنند که شما را درمان می‌کنند اعتماد نکنید. این تنها یک راه کسب درآمد برای افراد سودجو است.

در وب سایت‌های تصادفی و متفرقه به دنبال اطلاعاتی در مورد بیماری کروناویروس نباشید

هیچ کیت تشخیص بیماری برای فروش وجود ندارد. به سایت ها و تبلیغاتی که کیت‌های تست کرونا ویروس را آنلاین می‌فروشند اعتماد نکنید.

پیام‌های واتساپ، فیلم‌های TikTok راجع به بیماری کرونا ویروس را باور نکنید

حرف‌های یوتیوبر ها و سایر اینفلوئنسرهایی که در شبکه‌های اجتماعی در مورد این بیماری اظهار نظر می‌کنند را بارو نکنید.

علائم مربوط به بیماری کروناویروس را به صورت آنلاین جستجو نکنید

اگر احساس می‌کنید بیمار هستید، به پزشک مراجعه کنید. جست و جو علائم بیماری در اینترنت شما را به نتایج قابل قبولی نمی‌رساند.

از به اشتراک گذاشتن مقالات و فیلم‌های غیرقابل اطمینان در رسانه‌های اجتماعی خودداری کنید

سعی کنید هیچ مقاله و ویدئویی را بدون منبع رسمی سازمان بهداشت جهانی منتشر نکنید. زیرا این امر باعث ایجاد وحشت می‌شود.

مراقب ایمیل‌های فیشینگ مربوط به بیماری کروناویروس باشید

مجرمان سایبری تلاش می‌کنند شما را فریب دهند. با توجه به اینکه بیماری کروناویروس یکی از دغدغه مهم جهانی است، مجرمان سایبری با ارسال ایمیل‌های جعلی از WHO و سایر ارگان‌های جهانی سعی می‌کنند بدافزارها را روی سیستم شما نصب کنند. بنابراین به هیچ وجه این ایمیل‌ها را باز نکنید.

 

عضویت
مطلع شدن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها