بیت کوین ناجی وام های آلمانی ها شد

0
416

کالاسودا_ بیت کوین تبدیل به روشی برای دور زدن سیستم انتقال مالی سوئیفت و دادن وام های متعدد  به مردم در سراسر جهان شد.

درواقع قرار است بیت کوین تبدیل به ناجی وام های آلمانی ها شود.این بانک با توجه به هزینه بسیار پایین ارزهای  رمزنگاری‌شده از سرویس هایی مانند بیت کوین و سیستم بلاکچین استفاده می‌کند.

مدیر موسس این بانک یعنی «رادوسلاو آلبرخت» در این خصوص گفت: نقل‌وانتقال سنتی پول به دلیل قیمت‌های متفاوت ارز و همچنین طولانی بودن روند انتقال باعث شد تا بانک «بیت بوند» پرداخت‌های مالی را به‌صورت مستقل و از جایی که مشتری می‌خواهد، مدیریت کند. بنابراین با اینترنت و از طریق ارز رمزنگاری‌شده هزینه‌ها به‌مراتب کمتر می‌شود.

بر اساس گفته های او به‌دوراز دغدغه صرافی و قیمت ارز، کاربر در کسری از ثانیه وام را در قالب بیت کوین دریافت کرده و سپس در کشور خود تبدیل می‌کند.

بیت بوند سال ۲۰۱۳ تأسیس‌شده و ماهانه حدود ۱ میلیون دلار نقل‌وانتقال مالی انجام می‌دهد. حداکثر وام ۵۰ هزار دلار تعریف‌شده و اغلب بیزینس‌های کوچک از خدمات آن بهره مند می‌شوند.

بیت کوین با سرعت توسط کاربران آلمانی موردپذیرش قرار گرفته است. در چندسال گذشته ارزش بیت‌کوین در بازارهای جهانی از چند صدم دلار آمریکا به چندهزار دلار افزایش یافته‌است. تعداد شرکت‌های خدماتی و تاجرانی که بیت‌کوین می‌پذیرند نیز در حال افزایش است.

هیچ‌ فرد یا گروه مشخصی مالک شبکه بیت‌کوین نیست و مانند ایمیل، این کاربران بیت‌کوین هستند که آن را کنترل می‌کنند. کاربردهای بیت‌کوین در هیچ‌کدام از دیگر سیستم‌های پرداخت دیگر یافتنی نیست. بیت‌کوین ، یک ارز رمز و نظام پرداخت جهانی با کارکردهای مشابه پول بی‌پشتوانه است، اما از نظر حقوقی هیچ کشوری آنرا به عنوان پول قانونی به رسمیت نشناخته است. از نظر فنی بیت‌کوین نخستین پول دیجیتال نامتمرکز است. چرا که سیستم آن بدون بانک مرکزی یا مسئول مرکزی کار می‌کند. این شبکه همتابه‌همتا است و تراکنش‌ها، مستقیماً و بدون واسطه بین کاربران انجام می‌شود.

گروه‌ها از طریق استفاده از رمزنگاری، این تراکنش‌ها را بازبینی کرده و در یک دفتر کل توزیع‌شده عمومی که به آن زنجیره بلوکی گفته می‌شود ضبط می‌کنند. بیت‌کوین را شخص یا گروهی از اشخاص ناشناس تحت نام ساتوشی ناکاموتو اختراع و در سال ۲۰۰۹ به عنوان یک نرم‌افزار متن‌باز عرضه کردند.